Проходить семінар TAIEX з питань енергоефективності та екологічної безпечності колісних транспортних засобів

23 – 24 травня 2013 року проходить дводенний семінар TAIEX на тему «Енергоефективність та екологічна безпечність колісних транспортних засобів». Зазначений семінар відбувся з метою обміну досвідом щодо правової бази і практики технічного регулювання енергоефективності й екологічної безпеки дорожньо-транспортного сектора.

Під час семінару були обговорені питання щодо законодавства Європейського Союзу з технічного регулювання енергоефективності та екологічної безпеки на автомобільному транспорті, принципів і практики з сертифікації колісних транспортних засобів, фіскальних механізмів для забезпечення екологічної безпеки та енергоефективності на автотранспорті, стимули (податки) для розвитку екологічно чистого транспорту.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у семінарі взяла участь Наталія Горяйнова, завідувач сектору координації заходів TAIEX.

Довідково:

З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів, а також Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини