Відбулася робоча зустріч з представником Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ

13 червня 2013 року відбулась робоча зустріч з представником Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ (далі – ВССУ) щодо підготовки проекту Twinning. 

Метою зустрічі було обговорення змісту детального технічного завдання проекту(TwinningFiche), зокрема аналіз обов’язкових результатів,  заходів проекту та надання рекомендацій щодо їх доопрацювання.

У зустрічі взяли участь начальник та головний спеціаліст відділу міжнародно-правового співробітництва ВССУ Артем Рибченко та Михайло Вайнагій.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини