Відбувся семінар на тему «Реформа державного управління у країнах ініціативи ЄС «Східне партнерство»: передумови ефективної координації політики європейської інтеграції»

12-14 червня 2013 року у м. Кишинів (Республіка Молдова) відбувся міжнародний семінар, організований Естонським центром Східного партнерства спільно з Естонською школою дипломатії з метою обговорення особливостей ефективної стратегічної координації процесу європейської інтеграції.

Особливу увагу було приділено аналізу стану та шляхів підвищення адміністративної спроможності у країнах ініціативи «Східне партнерство» відповідно до зобов’язань у рамках асоціації з ЄС, обміну досвідом впровадження програми Всеохоплюючої інституційної розбудови та проведення реформи державної служби.

Також відбулося ознайомлення з діяльністю Центру електронного урядування Республіки Молдова, одним із проектів якого є ведення реєстру посад державної служби.

Участь у семінарі взяли експерти Європейської дипломатичної служби, програми SIGMA, Естонського центру Східного партнерства та Естонської школи дипломатії, представники України, Молдови, Азербайджану, Вірменії та Грузії.

Від Нацдержслужби України участь у заході взяла Фаїна Козирєва, начальник відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини