Відбулося засідання координаційної ради у зв’язках з Організацією економічного співробітництва та розвитку

11 липня 2013 року у приміщенні Будинку Уряду під головуванням Міністра економічного розвитку і торгівлі Ігоря Прасолова відбулось засідання координаційної ради у зв’язках з Організацією економічного співробітництва та розвитку (далі – ОЕСР), присвячене реалізації ІІІ фази Проекту «Стратегія секторної конкурентоспроможності для України».

Метою зустрічі був огляд стану та напрямів подальшої діяльності з реалізації ІІІ фази зазначеного Проекту ОЕСР та підведення підсумків діяльності секторальних робочих груп з питань агробізнесу, машинобудування, технологій енергозбереження та відновлювальної енергії у рамках цього Проекту.

Участь у зустрічі також взяли представники ОЕСР, Євразійської програми конкурентоспроможності ОЕСР, Міністерства аграрної політики та продовольства України та інші представники українських органів влади.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у засіданні взяла участь заступник директора – начальник відділу управління проектами Цикалюк Олеся Борисівна.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини