Відбулася робоча зустріч щодо підготовки проекту Twinning для Укрморрічінспекції України

        26 липня 2013 року відбулася робоча зустріч із представниками Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті стосовно підготовки проекту Twinning  «Впровадження європейського досвіду в Україні щодо імплементації основних міжнародно-правових актів стосовно контролю суден державою порту та державою прапору».

       Під час зустрічі було обговорено особливості залучення допомоги ЄС у рамках інструменту Twinning та надані рекомендації стосовно розробки  технічного завдання для рамкових експертів з метою підготовки майбутнього проекту Twinning.

       Від Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті у зустрічі взяли участь начальник відділу організації державного нагляду за безпекою судноплавства на морському та річковому транспорті Варес Костянтин та начальник відділу контролю судноплавних компаній та підприємств морського та річкового транспорту Казанцев Сергій.

      Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь головний консультант сектору координації проектів Twinning Терех Анастасія та головний консультант відділу управління  проектами Якущенко Ян.

 Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини