Відбулася робоча зустріч з метою підготовки до майбутньої місії експертів ЄС з питань лібералізації візового режиму для України

30 серпня 2013 року в приміщенні Міністерства юстиції України відбулась робоча зустріч з метою підготовки до оціночної місії експертів  ЄС стосовно виконання Україною Плану дій з лібералізації ЄС візового режиму, яка відбудеться з 2 по 6 вересня 2013 року.

Метою зустрічі було забезпечення представлення узгодженої позиції української сторони під час проведення консультацій з європейськими експертами, а також розглядалися питання щодо запобігання та виявлення конфлікту інтересів, правил етичної поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та питання щодо виявлення та запобігання проявам корупції.

У зустрічі взяли участь представники заінтересованих міністерств та відомств, що залучені до виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму ЄС.

Від Нацдержслужби України в нараді взяли участь начальник Контрольного управління Олександр Підорін та завідувач сектору управління людськими ресурсами відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Олена Тороканець-Турченко.

 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини