Відбулася робоча нарада в Мінекономрозвитку

3 вересня 2013 року в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України відбулася нарада з метою узгодження зауважень до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Програми імплементації Угоди про асоціацію між України та Європейським Союзом».

Під час наради було обговорено положення проекту акта, що направлявся на погодження зацікавленим центральним органам виконавчої влади та висловлено пропозиції щодо внесення змін до вказаного проекту акта.

У зустрічі взяли участь представники зацікавлених центральних органів  виконавчої влади, що залучені до виконання Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

Від Національного агентства України з питань  державної служби у нараді взяла участь в.о. заступника директора АОП, завідувач сектору координації проектів Twinning Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини