Відбулася зустріч з експертами ЄС з питань управління міграційними процесами в рамках оціночної місії щодо лібералізації візового режиму

3 вересня 2013 року в приміщенні Державної міграційної служби України відбулась зустріч з експертами Європейського Союзу в рамках оціночної місії стосовно виконання Україною Плану дій з лібералізації ЄС візового режиму.

Під час зустрічі було обговорено План заходів з реалізації Концепції державної міграційної політики України та основні досягнення в її реалізації, а також подальші кроки у виконанні Плану дій щодо лібералізації візового режиму ЄС для України.

У зустрічі з європейськими експертами взяли участь директор департаменту управління справами та регіонального розвитку Сергій Дехтяренко, директор департаменту у справах біженців та іноземців Наталія Науменко,а також  представники заінтересованих міністерств та відомств, що залучені до виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму ЄС.

Від Національного агентства України з питань державної служби участь взяла завідувач сектору управління людськими ресурсами відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Олена Тороканець-Турченко.

 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини