Завершились ІV Щорічні Рішельєвські академічні читання у м. Одеса

25 - 26 вересня 2012 року за міжнародної участі у м. Одеса проходили ІV Щорічні Рішельєвські академічні читання на тему: «Розвиток державної служби та служби в органах місцевого самоврядування в умовах реалізації адміністративної реформи в Україні».

Метою заходу було обговорення актуальних питань модернізації державної служби та служби в органах місцевого самоврядування на сучасному етапі.

Участь у заході взяли науковці, представники органів державної влади і місцевого самоврядування, державних установ, громадських та профспілкових організацій, керівники центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, вищих навчальних закладів, які готують фахівців у галузі знань «Державне управління», галузевих навчальних закладів післядипломної освіти та міжнародні експерти у сфері державного управління з Франції, Великобританії, Данії.

Захід організовано Національним агентством України з питань державної служби, Одеською обласною державною адміністрацією, Одеською обласною радою, Національним університетом «Одеська юридична академія» у співпраці з Національною академією державного управління при Президентові України, Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за участі та сприяння Ради Європи, Посольства Французької Республіки в Україні, Представництва ADETEF в Україні, Українсько – Данського проекту «Технічна підтримка реформ державного сектору в Україні. Фаза ІІ» (DANIDA), Проекту Twinning «Підтримка розвитку державної служби в Україні» та Німецького бюро технічного співробітництва (GIZ).

За підсумками Рішельєвських академічних читань було ухвалено відповідну резолюцію.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини