Триває місія експертів щодо оцінки діяльності програми SIGMA

11 вересня 2013 року у рамках зазначеної місії відбулися зустрічі представників Міністерства фінансів України, Державної фінансової інспекції України та Рахункової палати України.

Під час зустрічей з європейськими експертами обговорювались питання щодо актуальності, ефективності та сталості результатів допомоги, яка надавалась програмою SIGMA у сфері управління державними фінансами. Зокрема, щодо питань боргу і міжнародної фінансової політики та державного бюджету.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь взяли завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва відділу управління проектами Сергій Копань, головний консультант сектору координації проектів Twinning Ян Якущенко та головний консультант сектору координації проектів Twinning Анастасія Терех.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини