Завершилась місія європейських експертів щодо оцінки діяльності програми SIGMA

12 вересня 2013 року у приміщенні Нацдержслужби України відбулась підсумкова зустріч Голови Національного агентства України з питань державної служби В’ячеслава Толкованова з європейськими експертами щодо аналізу діяльності програми SIGMA в Україні. Зазначена місія тривала з 9 по 12 вересня 2013 року.

Під час зустрічі було обговорено результати місії стосовно огляду та оцінки актуальності, ефективності та сталості результатів допомоги, що надавалась у рамках програми SIGMA органам-бенефіціарам за період з 2008 по 2013 роки, а також слабкі та сильні сторони цієї програми. Крім того, Нацдержслужбою України було надано пропозиції щодо майбутньої співпраці з програмою SIGMA на 2014 рік.

За результатами оцінки програми SIGMA експертами буде підготовлено звіт «Стратегічна оцінка програми підтримки удосконалення врядування та менеджменту». Це сприятиме визначенню майбутнього підходу до планування і програмування допомоги у рамках програми SIGMA щодо проведення системних реформ в Україні.

Участь у зустрічі взяли завідувач сектору міжнародного співробітництва управління організаційної та кадрової роботи Нацдержслужби України Костянтин Гаврилов, в. о. заступника директора Адміністративного офісу програми Twinning Ірина Лучинська та завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва відділу управління проектами Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Сергій Копань.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини