Відбулася робоча зустріч щодо підготовки Twinning Fiche для НКРЕ

11 вересня 2013 року відбулася робоча зустріч з рамковими експертами щодо підготовки детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning «Підтримка НКРЕ щодо впровадження лібералізованої  моделі ринку електричної енергії», бенефіціаром якого є Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики.

Метою зустрічі було обговорення концепції детального технічного завдання (Fiche), зокрема питань стосовно цілей та мети, майбутніх результатів та заходів для впровадження зазначеного проекту.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь в.о. заступника директора Адміністративного офісу програми Twinning, завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини