Відбулася зустріч з експертами ЄС з метою обговорення потреб щодо залучення допомоги ЄС у сфері міграції

12 вересня 2013 року в рамках другої місії експертів ЄС за участю представників Національного агентства України з питань державної служби  та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України відбулася робоча зустріч щодо залучення міжнародної технічної допомоги в сфері державної міграційної політики.

Метою зустрічі було обговорення потреб заінтересованих державних органів для розробки матриці залучення міжнародної технічної допомоги щодо покращення управління міграційними процесами в Україні.

Від Національного агентства України з питань державної служби в зустрічі участь взяли в.о. заступника директора Адміністративного офісу Twinning Ірина Лучинська та завідувач сектору управління людськими ресурсами відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Олена Тороканець-Турченко.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини