Відбувся семінар з питань впровадження профілів професійної компетентності посад державної служби

12 вересня 2013 року в Управлінні державної служби Головдержслужби в Івано-Франківській області відбувся семінар на тему: «Нове законодавство про державну службу. Профілі професійної компетенції посад державних службовців».

Під час семінару було висвітлено питання щодо:

-   основних положень та новел Закону України від 17 листопада
2011 року № 4050-VI «Про державну службу»;

-   розробки профілів професійної компетентності посад державної служби та визначення вимог до рівня професійної компетентності осіб, які претендують на зайняття посад державної служби;

-   класифікації посад державної служби та рангів державних службовців;

-   основних положень та новацій Державної цільової програми розвитку державної служби на період до 2016 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 13 травня 2013 року № 350.

Учасниками семінару стали працівники кадрових служб апарату та самостійних структурних підрозділів Івано-Франківської обласної державної адміністрації, міграційної служби та працівники Управління державної служби Головдержслужби в Івано-Франківській області.

Всього підвищили рівень професійної компетентності 11 осіб.

Семінар провела працівник Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Анжела Кукуля, завідувач сектору управління персоналом на державній службі експертно-аналітичного відділу.

 

  

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини