Відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для Мінінфраструктури України

22 квітня 2014 року у приміщенні Міністерства інфраструктури України відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning «Координація і розвиток мультимодального транспорту та логістичних процесів в Україні».

У ході засідання було презентовано інформацію про заходи, які відбулися протягом сьомого кварталу реалізації проекту та здійснено загальну оцінку досягнутих результатів у рамках чотирьох компонентів проекту. Оскільки час реалізації проекту наближається до завершення, учасники заходу також розглянули питання підготовки фінального звіту проекту. 

У засіданні взяли участь заступник директора департаменту координації політики розвитку інфраструктури та туризму Мінінфраструктури України, заступник лідера проекту від України Костянтин Савченко, лідер проекту від Французької Республіки Ерік Хойруп, постійний радник проекту Крістоф Шеве, партнер постійного радника проекту Оксана Бабій, координатор проектів у сфері транспорту Представництва Європейського Союзу в Україні Світлана Дідківська, а також представник Міністерства екології, сталого розвитку та енергетики Французької Республіки Даніель Скалізі.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяв завідувач сектору координації Twinning
Ян Якущенко.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини