Відбулась дводенна Щорічна конференція Програми Україна-НАТО на тему: «Модернізація системи державного управління та її вплив на сектор безпеки та оборони»

  

07 травня 2015 року в приміщенні Національного агентства України з питань державної служби завершила свою роботу дводенна  Щорічна конференція Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони  на тему «Модернізація системи державного управління та її вплив на сектор безпеки та оборони». Захід було організовано Нацдержcлужбою та Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони, за підтримки Міністерства оборони України, Офісу зв’язку НАТО в Україні, Програми професійного розвитку Грузія-НАТО.

Головною метою цьогорічної конференції був обмін практичним досвідом та кращими практиками реформування системи державного управління і державної служби, а також  визначення перспектив подальшої реалізації Програми Україна-НАТО.

Учасники конференції отримали можливість ознайомитися з провідним європейським досвідом реформування системи державного управління, що сприятиме забезпеченню модернізації державного управління України.

Другий день заходу було присвячено роботі у секціях, під час яких обговорювалися питання впливу реформи державної служби на сектор безпеки і оборони, нові технології управління людськими ресурсами на державній службі та секторі безпеки і оборони та питання удосконалення діяльності державних органів шляхом реалізації підходу «task force».

За результатами проведеного заходу було досягнуто домовленостей щодо посилення співробітництва з Програмою професійного розвитку та необхідності реалізації стратегічних реформ в Україні в контексті європейської інтеграції, що базуватиметься на принципах належного врядування ефективного, прозорого, орієнтованого на потреби громадян державного управління та державної служби, зокрема прийняття Верховною Радою України нової редакції Закону України «Про державну службу».

У заході взяли участь посадові особи Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, представники міністерств, центральних органів виконавчої влади, інших державних органів, що здійснюють повноваження у секторі безпеки та оборони, міжнародних організацій, навчальних закладів та наукових установ, громадських організацій, іноземні та українські експерти, представники державних установ Грузії.

 Довідково: 25 грудня 2012 року відповідно до рішення шостого засідання Комісії з питань партнерства України з Організацією Північноатлантичного договору Національне агентство України з питань державної служби визначене національним координатором Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

 ФОТОГАЛЕРЕЯ

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини