Перший заступник Голови НАДС Володимир Купрій провів робочу зустріч з представниками аналітичного центру “Лабораторія законодавчих ініціатив” та проекту ООН Жінки в Україні

14 грудня 2018 року у приміщенні Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) відбулася робоча зустріч першого заступника Голови НАДС Володимира Купрія з представниками проекту ООН Жінки та аналітичного центру “Лабораторія законодавчих ініціатив” з метою обговорення звіту “Аналіз ключових точок входження та можливостей інтеграції гендеру у реформу  державного управління та державної служби”, підготовленого аналітичним центром “Лабораторія законодавчих ініціатив” у рамках співпраці з проектом ООН Жінки в Україні “Гендерна рівність у центрі реформ, миру і безпеки”.

Галина МЕЩЕРЯКОВА, представник проекту ООН Жінки “Гендерна рівність у центрі реформ, миру та безпеки”  подякувала НАДС за співпрацю та наголосила, що гендерний підхід є одним з важливих напрямків європейської інтеграції України.

Менеджер проекту ООН Жінки в Україні Шруті УПАДУАЙ зауважила, що врахування рекомендацій щодо можливості інтеграції гендеру у реформу  державного управління та державної служби є дуже важливим для впровадження гендерних підходів у державну службу.

У свою чергу, перший заступник Голови НАДС Володимир КУПРІЙ поінформував про включення гендерного компоненту до завдань і заходів у реформу державного управління.

У ході зустрічі представники аналітичного центру “Лабораторія законодавчих ініціатив”, Андрій ВИШЕВСЬКИЙ та Марія ВРАБЕЛЬ, представили рекомендації за результатами аналізу ключових точок входження та можливостей інтеграції гендеру у реформу  державного управління та державної служби, які були розроблені на основі аналізу міжнародних актів та зобов’язань України щодо забезпечення гендерної рівності в системі державного управління та на державній службі.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленостей про співпрацю, зокрема щодо проведення тренінгу та інтерв’ювання для працівників НАДС.

Участь у заході взяли представники проекту ООН Жінки в Україні, НАДС, аналітичного центру “Лабораторія законодавчих ініціатив” та Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини