Відбулася робоча зустріч національних контактних осіб Twinning і TAIEX країн-членів Європейського Союзу

15-16 червня 2023 року у м. Варшава за сприяння Міністерства закордонних справ Республіки Польща відбулася робоча зустріч національних контактних осіб Twinning і TAIEX країн-членів Європейського Союзу.

Метою зустрічі було зміцнення співпраці в рамках інструментів інституціональної розбудови TAIEX і Twinning між Європейською Комісією та національними контактними особами країн-членів Європейського Союзу. Зустріч стала платформою для обміну досвідом щодо впровадження інструментів та обговорення майбутніх тенденцій. Захід також став нагодою для підготовки до 25-ої річниці впровадження інструменту Twinning.

16 червня під час пленарного засідання заступник директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Єрченко Юлія в онлайн режимі привітала учасників зустрічі та висловила подяку європейській стороні за підтримку та ефективне співробітництво. Єрченко Юлія зосередила увагу на стані реалізації проєктів Twinning і TAIEX в Україні в умовах воєнного стану та наголосила на пріоритетних напрямках подальшої співпраці. 

Учасники заходу ознайомились з практичними аспектами залучення та використання інструментів інституціональної розбудови та висловили сподівання щодо посилення ефективності та результативності впровадження Twinning і ТАІЕХ в Україні.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у участь у заході взяли заступник директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Єрченко Юлія та завідувач сектору координації Twinning відділу забезпечення діяльності Адміністративного офісу програми Twinning Гончарук Олена. 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини