Запрацював мобільний додаток мультимедійної онлайн платформи EF

 

 

 

Колеги! Раді повідомити, що запрацював мобільний додаток мультимедійної онлайн платформи EF. Тож відтепер ви можете всюди і в любий зручний час вивчати англійську в рамках проєкту Eng4PublicService. 

Завантажити мобільний додаток можна, перейшовши до вкладки «Інструменти навчання» розділу «Вивчення» особистого кабінету на Порталі та обравши символ відповідної операційної системи. Він доступний як для iOS, так і для Android.

Мобільний додаток також можна завантажити безпосередньо з Google Play або App Store (в залежності від операційної системи вашого мобільного пристрою). Для цього: 

  • оберіть регіон«решта світу» (Rest of the world); 
  • вкажіть адресу електронної пошти (яка використовується для входу на Портал); 
  • натисніть «вхід без паролю» (Passwordless).

Для входу в мобільний додаток потрібно ввести код верифікації, який буде надіслано на адресу електронної пошти, вказаної в розділі «Мій профіль» особистого кабінету на Порталі. Для цього: 

  • натисніть надіслати код верифікації (Send verification code);
  • код надійде на електронну пошту. Скопіюйте/запам’ятайте код верифікації (шість цифр);
  • введіть шестизначний код та натисніть «перевірити код» (Verify code).

Важливо! Для входу в мобільний додаток не використовуйте пароль особистого кабінету на порталі. 

Увійшовши до системи, ви можете пройти тестування для визначення початкового рівня володіння англійською мовою або перейти до розділу «Урок» та продовжити своє навчання. 

Нагадаємо, що проєкт Eng4PublicService реалізується НАДС у колаборації з освітньою організацією EF Language Learning Solutions. Його мета – посилення мовної спроможності публічних службовців.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини