Вітання Представництва Європейського Союзу з 30-ю річницею діяльності в Україні

Від імені Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу вітаємо Представництво Європейського Союзу в Україні з 30-ю річницею .

З 1993 року Представництво Європейського Союзу в Україні сприяє розвитку політичних та економічних відносин між Україною та Європейським Союзом, підтримуючи широкі стосунки з державними установами та підвищуючи обізнаність про ЄС, його інституції та програми. За останні 20 років органи державної влади України змогли покращити свою інституційну спроможність завдяки співпраці в рамках інструментів Twinning та TAIEX.

Адміністративний офіс програми Twinning в Україні як координатор інструментів Twinning та TAIEX надає постійну інформацію державним органам щодо можливості використання цих інструментів, а також забезпечує координацію проектів, зокрема завдяки ефективній співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні.

Користуючись нагодою, хочемо висловити щиру подяку за наше багаторічне партнерство, спрямоване на досягнення спільних цілей на основі принципів міжнародного права та фундаментальних цінностей. Ми високо цінуємо вашу непохитну відданість, професійний досвід і послідовні зусилля щодо обміну передовим досвідом. Ваша самовідданість, безсумнівно, сприяє успіху та розвитку наших спільних ініціатив.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини