У НАДС завершилося навчання за програмою «Організація переговорного процесу»

У НАДС завершилося навчання за загальною короткостроковою навчальною програмою «Організація переговорного процесу».

Упродовж тижня представники органів державної влади, які опікуються питаннями співпраці з ЄС, покращували професійні знання у сфері євроінтеграції, наближення законодавства України до права ЄС, а також щодо стандартів Європейського Союзу у відповідних сферах
 
Лектором курсу є Алехандро Рібо Лабастіда – професор Коледжу Європи та Європейської Дипломатичної Академії. Він – один із кращих спеціалістів у цій сфері, оскільки близько 20 років розробляв і здійснював симуляції переговорів ЄС з питань співтовариства і реагування на міжнародні безпекові кризи. Фокус його курсів спрямований на розвиток потенціалу державної служби, зокрема на підготовку країн-кандидатів на вступ до ЄС.
 
«Курс розроблений таким чином, щоб запропонувати інсайдерський погляд на те, як ключові особи, які приймають рішення в ЄС, діють у стандартних ситуаціях, а також в ситуаціях з високими ризиками. Цей комплексний погляд збагачується завдяки спеціально розробленим симуляційним вправам, що дозволяє учасникам отримати практичний досвід у навігації як у звичайних, так і в кризових сценаріях», - розповіла Наталія Алюшинаучасникам навчального курсу.
 
Практичним результатом навчання став напрацьований досвід моделювання середовища, що відображає реальні сценарії. Цей підхід дозволяє випускникам курсу краще орієнтуватися у ландшафті політики та дипломатії ЄС, відшліфувати навички з ведення переговорів та ефективної комунікації.
 
Навчання організовано Національним агентством України з питань державної служби за підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України і Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні.

 

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини