Відбулася Наглядова Рада проекту Twinning для НКРЗІ

20 березня 2013 року у приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (далі – НКРЗІ) відбулося четверте засідання наглядової ради проекту Twinning «Підтримка посилення регуляторної та юридичної спроможності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації України щодо регулювання сектору телекомунікацій».

Метою засідання було обговорення стану імплементації проекту протягом четвертого звітного кварталу, що охоплює період з листопада 2012 року по січень 2013 року, виконання плану щодо досягнення обов’язкових результатів, а також проблемних питань щодо реалізації проекту.

У заході взяли участь керівник проекту від України, член НКРЗІ Ігор Сиротенко, керівник проекту від консорціуму країн-членів ЄС Фабіо дель Алісаль, молодший керівник проекту від Латвії Андрейс Домбровскіс, постійний радник проекту Томмі Вальгрен, партнер постійного радника проекту Тетяна Фармагей, менеджер проекту від Представництва ЄС в Україні Віра Рибак, а також члени Робочої групи з питань реалізації проекту Twinning – представники НКРЗІ.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини