Зустріч з представником Омбудсмена щодо підготовки Twinning Fiche

20 березня 2013 року в приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулася робоча зустріч з представником Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (далі – Омбудсмен), в рамках якої було обговорено підготовку детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning «Впровадження європейських стандартів для посилення інституційної спроможності у захисті прав і свобод людини».

Також під час зустрічі було погоджено часові рамки опрацювання Fiche, зокрема подання на розгляд Представництва Європейського Союзу в Україні та Адміністративного офісу програми Twinning проекту Fiche, що має підготувати орган-бенефіціар. Крім того було надано рекомендації від Представництва Європейського Союзу в Україні щодо подальшого доопрацювання обов’язкових результатів проекту.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь головний консультант сектору координації проектів Twinning Терех Анастасія.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини