Відбулася робоча зустріч з Представництвом ЄС в Україні

28 березня 2013 року відбулася робоча зустріч щодо реалізації інструменту інституційної розбудови Twinning та програми СІВ в Україні.

Під час зустрічі було обговорено питання стосовно здійснення Нацдержслужбою України щорічного програмування інструменту Twinning та опрацювання нових концепцій Twinning. Також було розглянуто стан реалізації програми СІВ у чотирьох сферах і проект технічної допомоги «Дієве впровадження в Україні програми Всеохоплюючої інституційної розбудови та її ключових інструментів (Twinning та ТАІЕХ) шляхом покращення інституційної спроможності відповідних центральних органів виконавчої влади».


Від представництва Європейського Союзу в Україні участь у заході взяли керівник першого сектору програм допомоги «Врядування та права людини» Александру Альбу, керівник напряму «Реформа державного управління» Володимир Кондрачук та координатор сектору управління державними фінансами Наталія Старостенко.


Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь заступник директора – начальник відділу управління проектами Олеся Цикалюк, завідувач сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Ірина Лучинська та завідувач сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та CIB відділу управління проектами Олена Зайченко.

Довідково: Нацдержслужба України виступає національним координатором впровадження програми інституційної реформи (СІВ). Також, з 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини