Відбувся семінар-тренінг «Перспективи розвитку сталого споживання та виробництва в Україні»

24 квітня 2013 року у приміщенні Міжнародного виставкового центру відбувся семінар-тренінг «Перспективи розвитку сталого споживання та виробництва в Україні» з вивчення ефективних інструментів упровадження моделі «зеленої економіки» в рамках ініціативи ЄС «Східне партнерство».

Під час заходу було обговорено питання стосовно стійкого споживання і виробництва в контексті програм соціально-економічного розвитку, політики стійкого споживання і виробництва ЄС, а також було презентовано питання стійкого споживання і виробництва як основи «Зеленої економіки» Росії.

Під час заходу доповідали: Людмила Мусіна, к.е.н., головний консультант Департаменту забезпечення роботи Міністра економічного розвитку та торгівлі України, Анна Голубовська-Онісімова, ключовий експерт проекту технічної допомоги ЄС «Додаткова підтримка Міністерства екології та природних ресурсів України у впровадженні СБП», д-р Адольф Даніель Мерл, керуючий директор PE International в Центральній та Східній Європі, Дмитро Лижин, старший науковий співробітник сектору біоекономіки та сталого розвитку Російського інституту стратегічних досліджень та інші представники центральних органів виконавчої влади.  

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь головний консультант сектору управління знаннями відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Тетяна Свередюк та головний консультант відділу управління проектами Ольга Денисюк.

Довідково: Нацдержслужба України виступає національним координатором впровадження програми інституційної реформи (СІВ). Також, з 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини