Засідання спільної робочої групи з питань військової реформи високого рівня

25 квітня 2013 року відбулося десяте засідання спільної робочої групи з питань військової реформи високого рівня.

З вітальними словами до учасників засідання звернулися Олександр Медведько, перший заступник Секретаря РНБО України та Дірк Бренгельман, заступник генерального секретаря НАТО з питань політичних відносин та політики безпеки.

Учасники засідання обговорили низку питань двосторонньої співпраці, зокрема, визначення основних напрямів співробітництва Україна-НАТО для сприяння реалізації стратегічних документів щодо перспектив розвитку національного сектора безпеки і оборони, а також конкретні пропозиції щодо напрямів практичної допомоги з боку НАТО з їх реалізації.

Окрему увагу учасники засідання приділили стану професійної підготовки працівників сфери безпеки та оборони.

В засіданні взяли участь представники Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства оборони України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Державної прикордонної служби України, місії України при НАТО, дипломатичних представництв країн-членів Північноатлантичного альянсу.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у засіданні взяла Юлія Лихач, перший заступник директора - начальник експертно-аналітичного відділу.

 Додатково:

Національне агентство Україи з питань державної служби з 2013 року є національним координатором Програми Україна-НАТО з професійного розвитку персоналу сектору безпеки та оборони, а також основним виконавцем заходів з виконання Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони, які передбачені Річною національною програмою та планом діяльності Комісії Україна-НАТО на 2013 рік.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини