Відбулося засідання робочої групи з інституційного розвитку та належного урядування ОЧЕС

16 – 17 травня 2013 року у м. Стамбул, Турецька Республіка відбулось засідання Робочої групи з інституційного розвитку та належного урядування  Організації чорноморського економічного співробітництва (далі – ОЧЕС).

Під час засідання були обговорені питання щодо стану реалізації рішень та рекомендацій Ради, а також положення Спільної декларації, прийнятої міністрами з питань державної служби країн-членів ОЧЕС, оцінка стану імплементації Плану дій Робочої групи ОЧЕС на 
2011 – 2013 роки. Також було винесено пропозиції щодо пріоритетних сфер Фонду розвитку проектів ОЧЕС та регіональних проектів, розглянуто перспективи співпраці та подальші кроки роботи в рамках Робочої групи ОЧЕС.

Важливим аспектом засідання став обмін інформацією стосовно національних політик, досягнень та кращих практик щодо реформування державних інститутів влади, а також щодо посилення спроможності врядування у країнах-членах ОЧЕС.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у засіданні взяли участь перший заступник директора – начальник експертно-аналітичного відділу Юлія Лихач та завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва Сергій Копань.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини