Відбулося засідання з відбору проектних пропозицій від країн-членів ЄС

21 травня 2013 року у приміщенні Представництва ЄС в Україні відбулося засідання з відбору проектних пропозицій від країн-членів ЄС, які виявили бажання стати партнерами Державного агентства земельних ресурсів України (далі – Держземагентство України) з реалізації проекту Twinning «Допомога в розвитку відкритого і прозорого ринку сільськогосподарських земель в Україні». 

Україна отримала дві пропозиції щодо потенційного партнерства: від консорціуму Республіки Франція та Італійської Республіки, а також консорціуму Королівства Нідерландів, Федеративної Республіки Німеччини та Литовської Республіки.

Під час зустрічі було презентовано пропозиції зазначених консорціумів щодо реалізації майбутнього проекту та обговорено питання, які виникли в учасників заходу.

У засіданні взяли участь представники Держземагенства України Євген Бердніков та Олена Польшинська, а також координатор проекту від Представництва Європейського Союзу в Україні  Наталя Корчакова.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у засіданні взяв участь головний консультант сектору координації проектів Twinning Євген Коробов.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини