Відбулася регіональна мережева конференція в Грузії

23-24 травня 2013 року в м.Тбілісі, Грузія, відбулася регіональна мережева конференція на тему «Майбутні виклики стратегії європейської інтеграції».

Основною метою конференції було представлення досвіду країн-представників ініціативи ЄС «Східне партнерство» стосовно кроків, зроблених на шляху інтеграції до Європейського Союзу в умовах переговорного процесу щодо підписання Угоди про асоціацію, в тому числі обмін досвідом щодо використання інструментів інституційної розбудови та розвитку механізмів координації зовнішньої допомоги ЄС.

У дводенній конференції взяли участь представники країн-членів ініціативи ЄС «Східне партнерство»: Азербайджану, Білорусії, Вірменії, Грузії, Молдови та України. Представники кожної з країни презентували досвід, основні кроки та виклики на шляху до європейської інтеграції.

Від Національного агентства України з питань державної служби участь у конференції взяла завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів, а також Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини