Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 620

П'ятниця, 26 липня 2013 14:35

Вакансії

Перелік вакансій

Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу

з/п

Вакантна посада

Вимоги

Основні
завдання та обов'язки

1.

Робітник
з комплексного обслуговування й ремонту будинків сектору господарчого забезпечення*

наявність громадянства України;
базова або повна загальна середня, або професійно-технічна освіта;
стаж роботи за професією робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків 2 розряду - не менше 1 року;

 

  1. Виконання дрібних робіт з технічного обслуговування і ремонту систем опалення водопостачання, каналізації, водостоків, вентиляції, кондиціювання повітря, електричних мереж та іншого обладнання Центру з виконанням слюсарних і паяльних робіт.
  2. Участь у періодичному огляді технічного стану службових приміщень Центру.
  3. Санітарно-прибиральні роботи на закріпленій території, усунення пошкоджень та несправностей.

 

*Перевага у працевлаштуванні надається особам з інвалідністю

14 листопада 2013 року в Хмельницькому університеті управління та права відбувся тренінг з питань впровадження профілів професійної компетентності посад державної служби.

29 жовтня 2013 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбувся Міжнародний науковий конгрес «ІНФОРМАЦІЙНЕ СУСПІЛЬСТВО В УКРАЇНІ»

2 вересня 2013 року перший заступник директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлія Лихач взяла участь у засіданні Організаційного комітету з питань підготовки та проведення щорічних Рішельєвських академічних читань, які заплановано провести  25 – 27 вересня 2013 року у м. Одеса. Захід проведено під головуванням заступника голови – керівника апарату Одеської облдержадміністрації Петра Хлицова.

На засіданні Оргкомітету розглянуті та визначені основні заходи підготовки та проведення Рішельєвських академічних читань, терміни їх виконання та надані відповідні доручення виконавцям та відповідальним особам.

2 вересня 2013 року в приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулося спільне ознайомче засідання із загальних аспектів та цілей місії європейських експертів з представниками органів державної влади України. Це стало початком оціночної місії експертів  ЄС в Україні з метою оцінки прогресу в імплементації першої (законодавчої) фази Плану дій щодо лібералізації візового режиму, яка триватиме до 6 вересня.

26 травня 2013 року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» відбулася робоча зустріч з працівниками служби персоналу з метою надання методично-консультативної допомоги щодо функціонування системи автоматизованого кадрового обліку «Картка».

Під час зустрічі фахівців Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» на практиці ознайомлено із роботою основних інтерфейсів системи, методикою наповнення класифікаторів, штатного розпису, проведення резервного копіювання даних та відновленню системи після збоїв.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського союзу участь взяв завідувач сектору проектів інформатизації Ю. Щепотко.

9 квітня 2013 року у приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулося засідання робочої групи з питань реалізації програми Всеохоплюючої інституційної розбудови (далі – СІВ) за участю експертів ЄС з міграційних питань.

Підписатися на новини