Відбувся навчальний семінар з питань нового антикорупційного законодавства

 16-17 липня 2012 року у м. Чугуїв Харківської області відбувся навчальний семінар з питань нового антикорупційного законодавства.

У семінарі взяли участь: Голова Національного агентства України з питань державної служби В’ячеслав ТОЛКОВАНОВ, директор Марина КАНАВЕЦЬ та завідувач сектором галузевої експертизи Іван РОЩИН Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, керівник Проекту «Технічна підтримка реформування державного сектору в Україні. Фаза 2» Пітер КОРСБІ, директор Харківського регіонального інституту державного управління Вадим ЛАНДСМАН, голови та заступники голів – керівники апаратів обласної та районних адміністрацій Харківської області.

Під час проведення семінару В’ячеслав Толкованов наголосив на важливій ролі Нацдержслужби України у провадженні нового Закону України «Про державну службу», звернув увагу учасників семінару на аспекти антикорупційного законодавства в контексті реформування державної служби.

Марина Канавець повідомила присутнім про особливості професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з питань впровадження нового антикорупційного законодавства, особливості проведення спеціальної перевірки відповідно до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Іван Рощин поінформував присутніх про заходи щодо виконання Державної програми щодо запобігання і протидії корупції на 2011-2015 роки, розкрив методологію проведення функціонального огляду органів державної влади.

 Пітер Корсбі поділився з присутніми міжнародним досвідом щодо запобігання і протидії корупції.

Результатом навчального семінару стало підписання рішення, в якому учасники заходу домовились про подальшу плідну співпрацю у сфері нового антикорупційного законодавства та законодавства про державну службу України.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини