Вакансії

Начальник відділукоординації міжнародної співпраці
та допомоги у сфері професіоналізації публічної службі

ЗАГАЛЬНІ УМОВИ

  • Посадові обов’язки:
  1. Бере участь в організації двостороннього та багатостороннього співробітництва Центру з партнерами з розвитку у сфері професіоналізації публічної служби.
  2. Бере участь у забезпеченні в установленому порядку взаємодії з відповідними міжнародними організаціями та їх представництвами в Україні.
  3. Бере участь у межах компетенції у розробленні нормативно-правових актів у сфері професіоналізації публічної служби.
  4. Бере участь в опрацюванні проєктів угод між Україною та Європейським Союзом щодо залучення зовнішньої допомоги у сфері професіоналізації публічної служби з поданням НАДС пропозицій про погодження таких угод.
  5. Бере участь в організації зустрічей, нарад, семінарів, тренінгів, інших комунікативних заходів в рамках налагодження міжнародного співробітництва у сфері професіоналізації публічної служби.
  6. Бере участь у зборі, узагальненні для подання НАДС інформації органів влади щодо потреб і пріоритетних напрямів професійного навчання за рахунок міжнародної технічної допомоги та інших форм міжнародного співробітництва.
  7. Проводить збір, узагальнення від партнерів з розвитку інформації про можливості професійного навчання за рахунок міжнародної технічної допомоги та строки подання пропозицій щодо кандидатур державних службовців, керівників державних підприємств, установ, організацій для проходження професійного навчання.
  8. Забезпечує інформування органів влади про можливості професійного навчання за рахунок міжнародної технічної допомоги та строки подання пропозицій щодо кандидатур державних службовців, керівників державних підприємств, установ, організацій для проходження професійного навчання за рахунок міжнародної технічної допомоги та  інших форм міжнародного співробітництва.
  9. Забезпечує формування та подання партнерам з розвитку списків кандидатур державних службовців, керівників державних підприємств, установ, організацій для проходження професійного навчання за кордоном за рахунок міжнародної технічної допомоги або інших форм міжнародного співробітництва.
  10. Бере участь в узагальненні інформації державних органів про результати професійного навчання за рахунок міжнародної технічної допомоги та інших форм міжнародного співробітництва.
  11. Бере участь у підготовці НАДС звіту про результати професійного навчання за рахунок міжнародної технічної допомоги та інших форм міжнародного співробітництва.
  12. Розробляє в межах компетенції аналітичні, довідкові, методичні та інші матеріали у сфері професіоналізації публічної служби в рамках міжнародного співробітництва.
  13. Надає у межах компетенції методично-консультативну допомогу з питань, що відносяться до компетенції Відділу.
  14. Опрацьовує матеріали з питань професіоналізації публічної служби, які надходять від українських та іноземних установ, міжнародних організацій, тощо та готує відповідні пропозиції.
  15. Здійснює пошук та узагальнення інформації щодо кращих практик та міжнародного досвіду у сфері професіоналізації публічної служби з метою впровадження в Україні.
  16. Бере участь у підготовці до видання методично-інформаційних матеріалів щодо професіоналізації публічної служби, виготовленні відео- та аудіо-продукції, її тиражуванні та розповсюдженні.
  17. Бере участь у стратегічному плануванні діяльності Центру в рамках покладених на Відділ завдань.
  18. Готує інформацію, у межах компетенції Відділу, для розміщення на офіційному веб-сайті НАДС та веб-порталі управління знаннями у сфері професійного навчання «Портал управління знаннями».
  19. Бере участь в організації та проведенні комунікативних заходів з питань, що відносяться до сфери компетенції Центру.
  20. Готує документи і матеріали, необхідні для роботи начальника Відділу та його заступника.
  21. Виконує роботу з підготовки засідань і нарад, які проводить начальник Відділу та його заступник (збирає необхідні матеріали, повідомляє учасників про час і місце проведення, порядок денний тощо).
  22. Бере участь у розгляді, у межах компетенції, звернення громадян, підприємств, установ, організацій, у тому числі об’єднань громадян, фізичних осіб-підприємців, депутатських звернень та запитів у порядку, передбаченому законодавством, забезпечує виконання вимог законодавства про доступ до публічної інформації.
  23. Бере участь у роботі, пов’язаній з обробкою та захистом персональних даних працівників та контрагентів Центру, у межах компетенції Відділу. 
  • § У межах компетенції виконує інші обов’язки, що випливають з покладених на Відділ завдань.
    • Оплата праці: 
    • посадовий оклад згідно штатного розпису, +надбавка, премії

Обов'язкові вимоги:

Кандидат на посаду повинен мати перший (бакалаврський) або другий (магістерський) рівень вищої освіти; як правило, стаж роботи не менше 1 року та досвід роботи у сфері міжнародних відносин і співробітництва.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини